MOONCAKE

Asian Cuisine

FÅGEL

POULTRY

Wokad kyckling med cashewnötter och säsongens grönsaker på traditionellt thailändskt vis

Stir fried chicken with cashew nuts and in-season  vegetables made in traditional Thai style

 

Szechuankyckling wokad tillsammans med säsongens grönsaker i stark chilisås

Szechuan chicken stir fried with seasonal vegetables in a hot chili sauce

 

Wokad kyckling med grönsaker i en krämig malaysisk jordnötssås, smaksatt med vitlök och chili                

Stir fried chicken with vegetables in a rich Malay peanut sauce flavoured with garlic and chili

 

Vietnamesisk sojakaramelliserad kyckling med ingefära och chili, serveras med vitlökfrästa grönsaker

Chicken caramelissé Vietnamienne with fresh ginger and chili, served with garlic, braised in-season vegetables

 

Grillat ankbröst i röd curry med kokosmjölk, ananas, körsbärstomater och thailändsk basilika

Grilled duck in a red curry sauce with coconut milk, pineapple, cherry tomatoes and Thai basil

 

Grillad anka smaksatt med koriander och vitlök, serveras på en bädd av grönsaker wokade med en vitlöks- och sojabönsås

Grilled duck flavoured with coriander and garlic, served on a bed of vegetables stir fried with a garlic and soy bean sauce

 

Pekinganka, serveras med mandarinpannkakor, stavar av gurka & purjolök, tillsammans med hoisinsås

Grilled duck, served Peking style, with steamed mandarin pancakes and sticks of cucumber and spring onion, along with hoisin sauce

 

Mu Shu anka, strimlad wokad med Szechuansås, serveras med salladsblad som tillbehör 

Duck Mu Shu, shredded stir fried Szechuan, served with leaves of lettuce on the side

 

Knaperstekt ginmarinerat ankbröst, kryddad med Szechuanpeppar, serveras med en tamarindchiliglaze 

Drunken Szechuan duck, served with a Tamarindchiliglaze