MOONCAKE

Asian Cuisine

 

 

 

KÖTT

MEAT


Mustig “Daosi” oxfilé kryddad på sydkinesiskt vis, wokas med lök, paprika, svarta bönor och chilipeppar  

“Daosi” beef wok South China style with black beans, peppers, onions and chili

 


Ostronsåswokad oxfilé med sparris och chili  

Oyster sauce stir fried beef fillet with asparagus, and chili

 


Strimlad oxfilé wokad med vitlök, shiitakesvamp
och säsongens grönsaker i ostronsås


Sliced beef stir fried with garlic, shiitake mushrooms and in-season vegetables in oyster sauce

 


Szechuanbiff wokad tillsammans med lök och paprika i stark chilisås


Szechuan beef stir fried with onions and peppers in a hot chili sauce

 


Strimlad marinerad Mu Shu biff wokad med kinesisk svamp och böngroddar, serveras med mandarin-pannkakor, gurka och purjolök
  

Mu Shu beef served with mandarin pancakes, cucumber and spring onion

 


Grillad oxfilé smaksatt med koriander och vitlök, serveras på en bädd av grönsaker wokad med en vitlöks- och sojabönsås


Grilled fillet of beef flavoured with coriander and garlic, served on a bed of vegetables, stir fried with a garlic and soybean sauce

 


Tempurafriterade lammkotletter, serveras med koreansk sötstark barbequesås


Tempura fried lamb chops, served with a sweet and spicy Korean barbeque sauce

 


Grillad ”Char Siu” kalventrecôte på Hong Kong vis, serveras med hoisin och ingefärssås på en sesammarinerad gurkbädd


Barbequed Char Siu veal entrecôte Hong Kong style, served with hoisin and ginger sauce on a bed of sesame marinated cucumbers