MOONCAKE

Asian Cuisine

 

 

 

KÖTT

MEAT

Mustig “Daosi” oxfilé kryddad på sydkinesiskt vis, wokas med lök, paprika, svarta bönor och chilipeppar

“Daosi” beef wok South China style with black beans, peppers, onions and chili

 

Strimlad oxfilé wokad med vitlök, shiitakesvamp och säsongens grönsaker i ostronsås

Sliced beef stir fried with garlic, shiitake mushrooms and in-season vegetables in oyster sauce

 

Szechuanbiff wokad tillsammans med lök och paprika i stark chilisås

Szechuan beef stir fried with onions and peppers in a hot chili sauce

 

Strimlad marinerad Mu Shu biff wokad med kinesisk svamp och böngroddar, serveras med mandarinpannkakor, gurka och purjolök

Mu Shu beef served with mandarin pancakes, cucumber and spring onion

 

Grillad oxfilé smaksatt med koriander och vitlök, serveras på en bädd av grönsaker wokad med en vitlöks- och sojabönsås

Grilled fillet of beef flavoured with coriander and garlic, served on a bed of vegetables, stir fried with a garlic and soybean sauce

 

Tempurafriterade lammkotletter, serveras med koreansk sötstark barbequesås

Tempura fried lamb chops, served with a sweet and spicy Korean barbeque sauce

 

Grillad ”Char Siu” kalventrecôte på Hong Kong vis, serveras med hoisin och ingefärssås på en sesammarinerad gurkbädd

Barbequed Char Siu veal entrecôte Hong Kong style, served with hoisin and ginger sauce on a bed of sesame marinated cucumbers