KÖTT
MEAT
Mustig “Daosi” oxfilé kryddad på sydkinesiskt vis, 198:-
wokas med lök, paprika, svarta bönor och chilipeppar
“Daosi” beef wok Southern China style with black beans,
peppers, onions and chili
Strimlad oxfilé wokad med vitlök, shiitakesvamp 198:-
och säsongens grönsaker i ostronsås
Sliced beef stir fried with garlic, shiitake mushrooms
and in-season vegetables in oyster sauce
Szechuanbiff wokad tillsammans med lök och 198:-
paprika i stark chilisås
Szechuan beef stir fried with onions and peppers
in a hot chili sauce
Strimlad marinerad Mu Shu biff wokad med kinesisk 205:-
svamp och böngroddar, serveras med mandarin-
pannkakor, gurka och purjolök
Mu Shu beef served with mandarin pancakes, cucumber
and spring onion
Grillad oxfilé smaksatt med koriander och vitlök, 228:-
serveras på en bädd av grönsaker wokad med en
vitlöks- och sojabönsås
Grilled fillet of beef flavoured with coriander and
garlic, served on a bed of vegetables, stir fried
with a garlic and soybean sauce
Tempurafriterade lammkotletter, serveras med 238:-
koreansk sötstark barbequesås
Tempura fried lamb chops, served with a sweet
and spicy Korean barbeque sauce
Grillad ”Char Siu” kalventrecôte på Hong Kong vis, 258:-
serveras med Hoisin och ingefärssås på en
sesammarinerad gurkbädd
Barbequed Char Siu veal entrecôte Hong Kong style,
served with Hoisin and ginger sauce on a bed of
sesame marinated cucumbers